Delicatese Florescu
0 produse - 0 lei Coș


35% REDUCERE! Scrisori către Vera, de Vladimir Nabokov

În stoc
49
lei

Traducere din limba engleza si note de Veronica D. Niculescu

Scrisorile marelui scriitor catre Vera, sotia sa, pentru prima oara in volum, in limba romana - cronica unei povesti de dragoste de-o viata.

"Pentru Nabokov proza este totul, ea este profunzimea, energia divina." (The New York Times)

"Aceste scrisori cuprind cele mai emotionante pasaje pe care le va scrie vreodata Nabokov, pline de viziuni cind impresioniste, cind extrem de detaliate asupra lumii inconjuratoare, pe care o zugraveste ca fiind dureros de frumoasa. Nabokov cel din acest volum e un scriitor care isi face o misiune din a-si convinge cititoarea sa coboare de pe terasa de la ultimul etaj aratindu-i splendoarea lumii care a incetat cumva sa mai fie o sursa de incintare." (The Times Literary Supplement)

"Nuantate de o imediatete senzuala a detaliului, Scrisorile sint marturia extazului... Ele dezvaluie un Nabokov de o inteligenta sclipitoare, cu un dar aparte pentru critica la obiect si o fascinatie pentru ceea ce se situa in afara culturii sale - fie ca era vorba de autobuzele Greyhound din Massachusetts sau de metroul din New York. Acum, probabil pentru prima oara, autorul rus se iveste limpede din umbrele biografilor sai." (The Observer)

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2017 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel