Delicatese Florescu
0 produse - 0 lei Coș
În perioada Sărbătorilor de iarnă, din cauza numărului mare de comenzi și a suprasolicitării serviciilor de curierat, comenzile vor fi livrate în circa două-trei zile lucrătoare.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Lansare și degustare de cafea Avedis Carabelaian Divin

Sâmbătă 22 iunie, la cafeneaua noastră de la Diverta Băneasa Shopping City a avut loc una dintre cele mai plăcute și mai emoționante întîlniri între Gheorghe Florescu, Anton Carabelaian, fiul mentorului său armean, venit de la New York, și iubitorii cafelei de calitate.
În aroma unică a celui mai nou melanj al său, Avedis Carabelaian Divin, creat din trei cafele rare combinate într-o rețetă originală, în care acestea fuzionează perfect, preț de mai bine de două ore s-au depănat poveștile cafelei armenești, povești despre arta prăjirii și melanjării sortimentelor de cafea pentru crearea unor gusturi irezistible, sută la sută naturale, povești mai vechi dar încă dureroase despre genocidul armean din 1915, ca și istorii mai noi, despre Occident, viața în Manhattan, diferențe între civilizația balcanică și cea nord-americană. Toate acestea fără a uita nici o clipă de cafeaua care a însoțit în permanență dorința de libertate și performanțele gîndirii umane.
Cei prezenți au asistat la cîteva momente cu totul speciale, pe care nu le vor uita curînd.

 

 

Delicatese Florescu SRL
RO 26743173, J40/3584/2010
Str. Radu Cristian 6, București, sector 1
Tel: +40 728 228 025
contact@delicateseflorescu.ro

Copyright © 2017 Delicatese Florescu SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel