Comenzi telefonice la 0728 228 025
Acum puteți comanda și de pe mobil! Livrare gratuită pentru orice comandă peste 150 lei

Un cafegiu la ICR

Pe 24 iunie, Delicatese Florescu a participat la cea de-a cincea editie a Noptii Institutelor Culturale, care a adunat 50 de evenimente culturale propuse de 15 centre sub egida EUNIC din Romania.
Degustarile de produse italiene, poloneze si unguresti s-au completat fericit cu momentele in care iubitorii de cultura prezenti in curtea ICR au savurat dulceturi preparate de echipa Les Saveaurs d'Yveline dupa retete naturale, clatite si baclavale grecesti si, in splendidul foisor aflat chiar la intrare, alune si migdale proaspat prajite, coniac armenesc Ararat si vin Casa Isarescu si, bineinteles, intreaga gama de cafea prajita in magazinul nostru conform traditiei armenesti vechi de aproape 500 de ani. Cafeaua la pahar Allez-y! a fost un ingredient foarte apreciat al serii si al noptii, alaturi de sedinta de autografe oferite de Gheorghe Florescu pe cartea sa, Confesiunile unui cafegiu.
Programele au mai cuprins proiectii de filme, spectacole de dans, expozitii de carte, arta plastica, fotografie, lecturi bilingve din opera lui Nikos Kazantzakis si Fernando Pessoa, prezentari de moda, jocuri de societate si concerte.

Delicatese Florescu
Coşul dvs. conţine 0 produse în valoare de 0,00 lei Vezi coş
Autentificare
Română | English
© 2010-2017 Delicatese Florescu. Toate drepturile rezervate. Design şi Programare