Comenzi telefonice la 0728 228 025
Acum puteți comanda și de pe mobil! Livrare gratuită pentru orice comandă peste 150 lei

Fistic de Bronte (Italia) Fistic de Bronte crud (ambalat)

Produs cu certificare D.O.P. și mândrie a Siciliei, fisticul de Bronte se caracterizează, datorită terenului pe care este cultivat, ce constă prepondrent din lavă (Bronte este o mică localitate aflată la poalele vulcanului Etna), printr-o mare bogaţie de vitamine, la care se adaugă un semnificativ conţinut de fier, fosfor, magneziu, potasiu, calciu, zinc, cupru, zaharuri (glucoză) și săruri minerale. Graţie gama-tocoferolului din vitamina E, fisticul verde de Bronte s-a demonstrat a fi un bun protector cardio-vascular. În plus, conţinutul foarte mare de grăsimi mononesaturate favorizează scăderea colesterolului rău din sânge. Fisticul de Bronte este benefic, de asemenea, şi în cazul bolnavilor de diabet de tip 2, arteroscleroză, precum şi al bolnavilor ce suferă de unele tipuri de demenţă, inclusiv Alzheimer; este folosit, de asemenea, pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor în vârstă sau a celor suferinzi de boli cronice.
Datorită terenului foarte accidentat, fructele sunt culese exclusiv manual, fără ca ele să intre în contact cu solul. Recoltarea fisticului se face o singură dată la doi ani.
Fisticul de Bronte se comercializează doar în varianta sa crudă, decojit sau nu. În cazul în care fisticul este decojit, pieliţa ce îmbracă miezul seminţei poate fi îndepărtată.
Folosirea de produse chimice pentru conservare este absolut interzisă.

Fistic de Bronte măcinat fin

Fistic de Bronte măcinat fin

29,00 lei / 100g.
Detalii
În stoc
Fistic de Bronte crud (ambalat)

Fistic de Bronte crud (ambalat)

29,00 lei / 100g.
Detalii
Stoc epuizat
Delicatese Florescu
Coşul dvs. conţine 0 produse în valoare de 0,00 lei Vezi coş
Autentificare
Română | English
© 2010-2017 Delicatese Florescu. Toate drepturile rezervate. Design şi Programare